ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ & ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ, Η ΜΑΧΗ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ-ΔΑΠΗ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΓΚΑΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Με την ενασχόλησή της στον χώρο, έγινε γνωστή στο κοινό της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας αργότερα, για το καλό της γούστο, που έχει ως κύριο άξονα την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική. Σε συνεργασία µε αρχιτεκτονικά γραφεία, interior designers και party planners έχει συµβάλει στην ολοκλήρωση µιας σειράς από τα πιο ιδιαίτερα διακοσµηµένα σπίτια, ξενοδοχειακά projects και events. 

Σήµερα, η Μάχη Σταυρίδου-∆άπη εξακολουθεί να διατηρεί την επαγγελµατική της σύνδεση µε κορυφαίες εταιρίες στον χώρο, όπως οι Flamant, Eichholtz, Coco-Mat, Paola Navone, Zaha Hadid objects, κ.ά. και ως brand representative δηµιουργεί είτε σε ιδιωτικό επίπεδο είτε ως Hotel Projects Supervisor. ∆ιατηρώντας την έµφυτη κλίση της στην αισθητική σε συνδυασµό µε την πολύχρονη εµπειρία της λειτουργεί -σε συνεργασία µε επαγγελµατίες του χώρου ή ατοµικά- για την επιµέλεια ιδιωτικών χώρων και κατοικιών.

Ακόµη, συνεργάζεται στο art direction ξενοδοχειακών µονάδων, που είτε εξοπλίζονται εξαρχής είτε χρειάζονται κάποιο refresh στο construction ή και στο operation, καθώς και σε σκάφη. Τελευταία της ενασχόληση είναι η Zealots of Nature by Coco-Mat, µια εξειδικευµένη συλλογή µε hotel amenities για φυσική προσωπική φροντίδα και προϊόντα οµορφιάς, που βασίζονται σε υλικά της φύσης, όπως το ελληνικό ελαιόλαδο, τα βότανα και τα εκχυλίσµατα φυτών. Η πρόσφατη Eco Line συλλογή µε οικολογικό χαρακτήρα είναι η πιο updated επιλογή για ξενοδοχεία.

Τέλος, η συνεργασία µε τη Spick & Span by Coco-Mat είναι µία ακόµη δραστηριότητά της µέσω της οποίας αναλαµβάνει την ανανέωση ολόκληρου του εξοπλισµού λευκών ειδών ενός ξενοδοχείου, αλλά και την καθηµερινή φροντίδα και ολοκληρωµένη διαχείριση του ιµατισµού.

Info: www.mmhouse.gr

Φωτογραφία Μάχης Σταυρίδου-Δάπη: Άρης Ράμμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ GLOW 158 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

About ADVISER

M&M HOUSE
Machi Stavridou-Dapi
t: +30 6974583878
e: info@mmhouse.gr

Address: 68 Tsimiski,
54622 Thessaloniki, Greece

Privacy Policy and GDPR

Cookie Policy